isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Mannafrutti...

Publicerad 2012-10-12 11:26:00 i Livet efter GBP,

Alldeles i början efter min operation så provade jag att äta en Risifrutti Manna. Jag älskar dem.
Meeeen det gjorde inte min nya mage. Inte alls faktiskt. Sweet lord så jag dumpade på den. Hjärtklappning, svettningar och ont i magen... Usch!

Igår fick jag för mig att jag minsann skulle prova igen. Jag menar, jag klarar ju av att äta annat sött.
Men icke.
Fy satan vad jag mådde dåligt. Dumping. Igen.
Enda som kan ses som lite positivt var att magen kom igång. Men en trög mage, det kan jag ta medicin för och inte må så dåligt.
Och nu vet jag ju, Risifrutti Manna; Nej. Inte bra alls för lilla magen :) Gör ju inte så mycket heller för den delen.

Fast jag undrar ändå varför jag dumpar så hårt på just Risifrutti Manna? Kan det vara mannagrynet? I kombination med allt det andra söta? Varför kan jag då äta t ex kladdkaka (bara en liten bit)? Någon som vet?

Nej, nu ska jag börja dagen ordentligt. Ska bara....vila lite till innan jag ska till doktorn med min ömma armbåge och axel. Sen jobb till 21 :)

Ha en skön fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela