isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Väntetid

Publicerad 2009-12-08 21:41:23 i Kampen för en GBP-op,

"Väntetiden för de som nu får remiss till viktenheten ... är cirka 22 månader. Väntetiden förändras beroende på personalbemanning och remissinflöde men alla behåller dock sin plats i kön. Denna oönskat långa väntetid har sin grund i att vi får in fler remisser än vad vi kan ta emot för att erbjuda behandling.

Vi beklagar väntetiden och gör det vi kan för att öka antalet bedömnings- och behandlingsinsatser utan att försämra vårdkvalitén. Vi försöker förlägga vår kö in till verksamheten. När man väl varit på bedömning hos oss, har vi ambitionen att behålla den interna väntetiden till behandling relativt kort."

22 MÅNADER!!!!!!!
Vad i HELVETE!!! Detta är ju under all kritik! Man får inte behandla människor på detta vis, man får inte. Vem inom Landstinget har bestämt att de kan sätta sig över en lag som ger en människa rätt att få specialistvård inom 3 månader?? Och man har länge vetat nu att behovet var mycket större än vad man trott från början...Så varför har man då inte gjort något för att ändra det???? 
Jag är en av de som har "tur" då, som "bara" behöver vänta 12 månader....Och min remiss kom in i slutet av april...men ändå.. IDIOTER! Jag vill ha min operation nu och eftersom Landstinget inte kan ge mig den här inom rimlig tid så ska jag få vända mig någon annanstans där de kan utföra den inom en snar framtid.

Jag blir så frustrerad och arg! jag vill bara sätta mig ner och gråta av besvikelse....Ja, jag fattar att man måste ha hjälp....Men jag har ju fått den hjälpen, i Särna under sammanlagt 18 månader.. Men det duger inte! Vad är det för jävla skitsnack??
     
När ska jag få leva MITT liv?? När ska MITT liv få börja??

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela