isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Underbara morgon

Publicerad 2011-04-25 05:42:45 i Kampen för en GBP-op,

1,5 timmar kvar nu..... Sista nattskiftet denna omgång avklarad. 5 nätter. Hela påsken. Fiiiiint det :D Speciellt när jag nu vet att jag har en hel massa lediga dagar framför mig vilket kommer att bli alldeles fantastiskt skönt. Nästan 10 dagar ledig. Inget jobbande alls. Japp, du läste helt rätt, jag ska vara helt ledig :) Jag behöver det. Hämta lite energi. Jag kommer att åka till syster och få umgås m henne och familjen. Och som jag har saknat dem!!! Onsdag morgon 6.40 avgår tåget :)

Men innan dess ska jag få mig en omgång av mini-Jillian :) Jag börjar hitta tillbaka till min motivation, har klarat mig ganska bra under påsken, inte så mycket godis som det skulle ha kunnat bli. Nej då, jag har mumsat en massa jordgubbar och vattenmelon. Jag har faktiskt föredragit frukten. Sååå mycket godare! Ja, förutom inatt då...Då har det slunkit ner lite choklad som jag fick av mamma i mitt påskägg (som hon förövrigt kom upp och överraskade mig med :)
Men det får jag betala för nu också, min mage har sagt ifrån å det bestämdaste att detta vill jag inte ha!! Så nu vill jag verkligen hem och få kunna ta lite magmedicin.

Mini-Jillian: Om du läser detta; på tisdag kör vi järnet!!! Ska förbereda mig ordentligt och visa min vän att jag kan massor :)

Ha en superdag alla!!!

Vår i luften

Publicerad 2011-04-12 09:43:46 i Kampen för en GBP-op,

Nyligen hemkommen nu efter ännu ett "pumpa-slut-på-K-pass" med min alldeles egna mini-Jillian... Jisses så slut jag är!!! Och känner mig så S J U K T nöjd med mig själv!! Jag tog mig ju upp ur sängen, den underbara sköna sängen, okristligt tidigt för att åka och bli plågad... Bara det är ju en bedrift :)

Nu ska jag allldeles snart ta tag i min dag... Börjar m frukost (prioriterade ju inte det direkt i morse..) Sen ska jag hem till en underbar tjej för lite trevliga samtal :)

Njut av dagen!!

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela