isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

"Skräckvikt"

Publicerad 2010-03-31 17:47:29 i Kampen för en GBP-op,

Jag har en sån, ni vet en gräns som jag aldrig trodde att jag skulle passera, men till slut gjorde... Mitt första delmål var ju att komma ner under den.... och det har jag klarat nu!!!! *klappar mig själv på axeln* Nu känner jag mig pepp igen till tusen! Hur jag lyckades? Jo jag har testat en detoxdiet på 7dagar, men man var tvungen att ta en paus på två dagar om man gick ner mer än 7,7 kg.... GRATTIS till mig!!! Tar en paus över påsken sen kör jag nog igen :)

GO GO GO!!!

Operationen

Publicerad 2010-03-30 21:06:55 i Kampen för en GBP-op,

Nej, jag känner inte att jag har kommit så mycket närmare operationen. Som jag skrev i förra inlägget så kommer jag ju troligen att få vänta ännu längre än jag trott men.... Skam den som ger sig! Nu orkar jag inte tänka på den där skiten längre, det som händer, händer. Jag kanske t o m kan fixa detta själv?? Vore ju alldeles underbart fantastiskt!
Så vad gör jag då?? Jo, jag har ju börjat att träna lite mer än vad jag gjorde innan (vilket var noll och ingenting) Jag försöker komma iväg på vattengympan så ofta jag kan och jobbet tillåter. Och jag ÄLSKAR det!!!!! Håller även på att bearbeta mitt sinne att tycka om att komma ut och gå... Det går väl sådär meeeen....ska jag minska mig behöver jag även gå. Så bara att gilla läget :)

Jag avskyr fortfarande Landstinget för att de kan tillåtas att göra på detta vis men jag försöker använda min ilska och frustration till något som kan vara bra för mig också :)

Mitt första delmål just nu är att komma ner under min "skräckvikt" som jag lyckats passera :( Mycket illa!! Men blev ju också en till sporre :)

Landstinget Dalarna...

Publicerad 2010-03-11 21:20:41 i Kampen för en GBP-op,

är lika tungrott som att försöka ro Titanic med en liten tesked, dvs omöjligt!
Här har man bestämt sig för att sätta sig över en rikstäckande lag, vårdgarantin, för en liten (nåja) grupp patienter. Man har också bestämt sig för att i denna grupp så är ALLA likadana...för så är det ju med oss fetton, vi är lata och lever bara på godis och snabbmat. Sen har man även bildat en ny klinik som ska kunna förbereda oss lata fetton på en ev. operation...  Vad hände med kliniken som redan finns? Som håller på med samma sak? Nej, den räknas inte! WHAT??? Det är ju samma sak!!!!!  AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Jag kommer att bli GALEN!!!
Jag vill vinna pengar så jag kan betala för min egen operation. Verkar vara den mest realistiska vägen att kunna gå...Under tiden fortsätter jag som jag gör nu, med min träning och mat. För jag vill INTE falla inom ramen som en läkare vill samla oss fetton i. Alla är inte likadana. Tro mig.

BLÄ!
Crap!!

Varför är inte vi värda lika mycket som smala?

Just ja, ringde till kliniken för att kolla hur det låg till med min remiss. Jag skulle ju få vänta 12 månader....dessa 12 månader börjar närma sig slutet så tänkte ringa och kolla hur jag låg till.....Jag kan räkna med att få vänta YTTERLIGARE 2-4 månader på att få komma dit.....!!! FUCKING HELL!!!!!
Jag kan lika gärna dö....( men kommer inte att göra det naturligtvis pga detta men känner mig lika dramatisk som en tonåring just nu)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela