isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Semester

Publicerad 2011-07-28 12:33:13 i Kampen för en GBP-op,

Jag har ca 2 veckor kvar av min semester och vad sker då?? Jo, jag drabbas av förkylningen fr helvetet! Jag som skulle kunna träna massor nu när jag är ledig och har tid.... Skit!! Inte bra, men det är bara att gilla läget, dricka massor av vatten och ingefära-citron-honungste och vila...vila i massor. Måste bli friskare fort.
Positivt? Jag får vila :)
Snart får jag iaf besök av en väninna som vågar trotsa mina baciller :)
BTW: Varför kan jag inte dela upp texten i stycken? Jag skriver in så men när jag ska spara och publicera så dras texten ihop och min styckeindelning försvinner.... Det driver mig till vansinne!!!!

En helt vanlig tisdag

Publicerad 2011-07-12 22:01:28 i Kampen för en GBP-op,

Ok. Jag vet. Jag är dålig på att skriva här. Men inspirationen infinner sig inte alltid, speciellt inte när det är så varmt att det enda jag orkar är att ligga inomhus, stilla, så att jag inte ska svettas floder. Det är en av de jobbigaste saker jag vet, svettas. En stor "fobi" hos mig kan man väl säga t o m. Jag är så rädd för att jag ska lukta illa, eller att någon ska tycka att jag är en äcklig, svettig tjockis.
Lite nyheter har jag iaf :) Viktenehten, som jag ju har väntat på för att få en tid hos psykolog och vidare bedömning inför remiss vidare till kirurgen så småningom, bestämde (utan att berätta för mig) att skicka mig vidare direkt till kirurgen. Missförstå mig rätt, ingen är lyckligare än jag för det, men jag blev lite förvånad när brevet fr landstinget kom från kirurgmottagningen och inte från psykologen på viktenheten.
Så, kontentan av det hela är att jag nu väntar på att få träffa en kirurg för att få veta om/när min operation kanske kommer att ske. Jag är SÅ nervös, spänd, rädd, nyfiken, glad...Ja en himla massa känslor snurrar runt. Det enda jag vet är att jag känner mig redo, väldigt redo :)
Idag har jag varit och tränat och mini-Jillian har "plågat" min kropp med diverse övningar... jag kommer att ha svårt att röra mig imorgon..tveksamt om jag ens kommer ur sängen... Ljuvligt!!!! Träningsvärk tar jag mer än gärna! Det innebär ju att jag gör nåt bra. Lite ledsen är jag dock när jag fick veta att hon fått nytt jobb på annan ort och annan vårdcentral. Men glad för hennes skull! :) Jag får klara mig själv eller hoppas på att hennes ersättare är minst lika bra som hon. Men ingen snygg karl!!! HAhahaha!!! Svettas och flåsa och stånka inför en snygg karl... oj oj...hehehe!
Inte många arbetspass kvar nu innan SEMESTER!!!! Som jag längtat... Förhoppningsvis får jag dessutom ta ut komp hela fredagen...Då ska jag börja dagen med att träna igen. Och under semestern är det enda verkligen inplanerade träning :) Jag måste bli så stark som jag kan bli inför ev stundande operation. Ju starkare och i bättre kondition jag är desto bättre :)
Nej, nu blir det sova
Kram till dig som letat dig hit och kanske läser :)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela