isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Midsommarafton

Publicerad 2009-06-19 17:47:29 i Kampen för en GBP-op,

och sitter alldeles allena på jobbet.... det ringer inte jättemycket heller. Skönt att jobba, jag slipper all hets runt midsommar; vad ska man göra? var ska man vara? Vilka kommer? Kommer drömprinsen? Nej, jag jobbar hellre och tjänar pengar en sån här helg och låter andra vara lediga som faktiskt vill fira.

Jobba kväll...

Publicerad 2009-06-12 19:31:24 i Kampen för en GBP-op,

...gör jag just nu.... och det är väldigt lugnt här vilket är skönt. Jobbade på krogen igår och det gick bra trots min nervositet efter lördagens händelse på jobbet. Men det är som de säger att det bästa är att hoppa upp på hästen igen efter att ha ramlat av. Nu var det ju en extremt lugn kväll också, men saken var bara att jag behövde stå där och utsätta mig för risken att idioten, som tyckte han hade rätt att spotta en annan människa i ansiktet, skulle dyka upp. Nu gjorde han inte det, vilket jag är glad för. Men det var skönt att jag hade vänner där som stöd, som fanns i bakgrunden om nåt skulle skett :) TACK!

Annars händer inte så mycket.... Jag sover dåligt, mest p g a intensiva drömmar....men det är ju inget som är intressant att veta ;) (Som om nu mitt liv skulle vara det ändå för andra *ler*) När jag slutar ikväll kommer jag att ha en hel helg som inte innehåller nåt jobb alls. Inga stora event inbokade heller. Underbart!! Ni som känner mig vet ju att det inte händer särskilt ofta. Jag kommer att kunna umgås med underbara vänner. Jag har vikt kvällen för en viktig person i mitt liv imorgon, det blir middag på krogen och goda samtal :) Hon är en fantastisk människa som jag beundrar oerhört mycket. På söndag blir det filmkväll med en annan underbar människa, som jag håller mycket kär.

Positivt idag? Jag fick en välbehövlig sovmorgon :)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela