isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

snartsnartsnartsnart :)

Publicerad 2012-03-31 18:24:43 i Livet i övrigt,

Håller på som bäst att packa resväskan. Har en VÄLDIGT stor väska... eller är det som så att jag inte har så mycket kläder att stoppa där i? Risken finns ändå att den väger för mycket så jag måste packa ur lite... Tur man även har en kabinväska :) Den får väga 12 kg :) Där lägger jag sånt som jag absolut inte vill bli av med ;) I stora väskan får sånt som inte får åka i handbagaget, åka. I handbagaget läggs också nåndags ombyten ifall stora väska kommer på villovägar (Gud förbjude!)

Snart måste jag börja göra mig klar för en kväll i krogdörren. Hoppas på en massa snälla gäster som kommer glad i hågen :) Dock inte fööör "glada i hatten" :P

Pratade med mosters älsklingar idag också. Talade om att jag längtar jättemycket efter dem! Och till moster stora glädje längtar de mycket efter mig också :) Gör mig varm i hela hjärtat!


Jag önskar dig en underbar vecka, det ska jag ha :)

Nu måste jag fortsätta så att jag hinner med det som ska hinnas med :) Presenter ska packas ner också...

Snart slut :)

Publicerad 2012-03-31 04:53:34 i Livet i övrigt,

Söndagens resa närmar sig med stormsteg... Och jag har inte hunnit packa en endaste pinal :/ Stora resväskan tog jag iallafall upp igår morse så den finns iaf på plats. När jag vaknat idag så ska jag börja packa det som kan packas. Måste tvätta upp lite kläder också innan jag får sova nu på morgonen. Tvättar mest hela tiden numera... Ett "kärt" nöje... Men jag har inte så mycket kläder längre som sitter bra. Jag hoppas på att få komma iväg på lite shopping i Madrid under veckan, få lite nytt :)

ÅHHHH vad jag längtar efter mina små flickor nu!! Jag har ju inte fått träffa dem på över 5 månader... Mosters små änglar :) Som jag ska kramas med dem! Ja...så mycket de nu tillåter att moster gör det förstås ;)

Ikväll ska jag tjäna ihop lite shoppingpengar också. En kväll i en krogdörr. Det var ett tag sen nu... Blir nog bra :)

Ha en fin lördag!

Gåvor :)

Publicerad 2012-03-30 03:05:44 i Livet i övrigt,

En stressig dag har det varit...Hann bara sova 5 timmar innan det var dags att släpa sig ur sängen för att bege sig mot jobbet igen, för utbildning och teammöte, innan det var dags att jobba nattskiftet.


Jag var förbi hos gulliga Rebecca (och Jenny) som gav mig denna underbara väska! Jag blir så glad bara av att titta på den :) Lättade upp den jäktiga dagen :) Tack miljoner!
Sen fick jag besök på jobbet av en kär gammal kollega som jag inte träffat sen hon började studera. Fick en supersöt lite blomma av henne :) Den kommer att bli så fin på mitt köksbord :) Tack M!Nu är det, efter detta nattskift, bara ett nattskift kvar, en kväll i en krogdörr sen....... SPANIEN!!! Läst att det är generalstrejk där så jag hoppas verkligen att jag kommer iväg!

Solen skiner inom mig :)
Kram på er!

Jag är tillbaka

Publicerad 2012-03-29 00:55:10 i Livet efter GBP,

Två veckor har gått, jag vet...men jag har inte haft inspiration till att skriva. Det har varit tunga veckor men också veckor med glädjestunder. Som jag skrev tidigare så verkar lycka och olycka vara det riktiga radarparet i livet. De följs åt konstant.

Vad har hänt då senaste tiden? Massor :) Bl a har jag passerat minus 30 kg!!!! Det har gått segt på sista tiden eftersom jag inte har skött mig så bra, varken med träning eller matintag. Lustigt det känns när man inser att jag äter för lite och därför inte går ner i vikt... Udda känsla.. :)
Men nu kör jag igen!! så snart förkylningen släppt sitt grepp.... Och det måste den göra innan söndag! Då flyger jag söderut till flamencons förlovad land och hälsar på far min och möter upp "mina" flickor och deras mamma, min syster :) Det ska bli såååå skoj!! Som jag har längtat efter dem! Har inte träffat dem på 5 månader...ja, sen dagarna innan jag opererades. Åhhh..låt det bli söndag nu!

I lördags var jag på 40-årsskiva och firade en av mina bästa vänner. Superskoj och jag höll igång hela natten. Kom nog inte hem förrän 5 på morgonen tror jag... Minns inte exakt :) Kvällen till ära hade jag bestämt mig för att testa på detta med att dricka alkohol... Ja, jag vet, det har tagit lång tid... Men jag är ingen stordrickare redan innan..fast ska jag vara helt ärlig har jag nog varit rätt skraj också... Drack ca 1,5 glas vin under hela kvällen. Satan i gatan vad gott det var med lite rödvin!! Om jag blev asberusad? Nej. Inte det minsta faktiskt. Visst kände jag av det...tror det iaf...eller var jag bara "hög" på endorfiner? Hög på livet i allmänhet? Jag tror det :) Folk sa att jag strålade. Och ja, jag kände mig strålande :) Underbar känsla! och så många fina komplimanger...jisses!! Tant blir ju generad :) Jag behövde denna kväll... Underbart! :)

Jag har blivit så lyckligt lottad i livet med mina vänner! Måste bara få säga det. Jag påminns om det varje dag, men speciellt när jag läser om folk som gör denna operation, eller någon av de andra som finns att göra, som möts av skepsis, misstro och allmänt bara negativitet. Eller möts av de som anser att man fuskat sig till sin viktnedgång... Jennifer skriver om det i detta inlägg. Och jag säger som henne: Fuskat? I vilken tävling då? Jag tävlar inte med någon. Möjligen mig själv... Tragiskt att mötas av ignorans och oförståelse från omgivningen.

Så TACK alla vänner och människor jag har omkring mig! Ni är BÄST!!!

Inte glömt

Publicerad 2012-03-14 02:38:04 i Livet efter GBP,

Nej, jag har inte glömt bloggen. Det har bara hänt så mycket på sista tiden.

En underbar människa valde att lämna jordelivet nyligen, och lämnade mig, och många andra, i chock. Jag har ännu inte fattat...och jag kommer nog aldrig att göra det heller. Han var en sån fin, underbar, kärleksfull människa, som var duktig på att tala om vad man betydde för honom. Jag hoppas att jag kunde göra detsamma för honom. Nu finns han där på andra sidan och väntar på oss.
Vila i frid!

Jag kom till slut på varför jag kände mig låg innan...Det var dags för B12-sprutan. Jag behöver tydligen min lite oftare än var 12e vecka.. Tur att det bara var det som stal min energi och mitt humör. Sen var det olyckligt att det hände lite trista saker samtidigt (inte min vän, andra saker)

Crap! Halva texten försvann eftersom man tydligen blir utloggad om man är inaktiv för länge.... Hade jag vetat det hade jag ju sparat det jag skrivit. Crap crap crap! Och klockan har blivit så mycket att jag inte kan komma ihåg orden jag just skrev... Ja minnet är inte som det ska än trots att ajg fått B12-sprutan. Ja ett av symptom på brist är tydligen glömska... Ska försöka minnas...

Vikten står just nu stilla men jag stressar inte över det, jag har inte varit världsbäst på att sköta träningen... Det är ju så vansinnigt tråkigt att träna i maskiner... Jag måste hitta tillbaka till träningslusten som jag hade när mini-Jillian fanns där och hojtade på mig. Jag får helt enkelt ta med mig pappret med mina pass på och köra på egen hand på mitt nya gym :) Det är ju sån träning jag vill ha, där jag pumpar slut på mig själv :)

Mer då? Ja, jo.. just det... Det positiva som hänt också.. Lustigt det där att lycka och olycka tycks gå hand i hand emellanåt...

Om mindre än tre veckor sitter jag på ett plan till Madrid där jag kommer att möta upp min syster och hennes familj för att hälsa på vår far. Jag har inte träffat nån av dem sen före operationen. De har bara sett bilden som även ni har sett. Ska bli så spännande! Sen hoppas jag på att det är lite varmt där också så att jag får känna om jag kanske kan klara av värmen lite bättre nu :) Hoppas på lite shopping också i Madrid. Behöver lite nya kläder. Och skor. Och kanske en ny väska.. :)

Min underbare vän P kom dock med den största överraskningen... Han bjuder mig på........ MADONNAkonserten i Göteborg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fatta att jag ska få se The Queen!!!!! Jag har velat se henne live sen....alltid :) Och nu händer det!! Helt otroligt...

Jag är en lyckligt lottad kvinna som har fantastiska, underbara vänner runt mig som förgyller min dag, varje dag!Jag älskar er alla!

Det är viktigt att vi talar om för varandra att vi älskar varandra.
Ge en främmande människa ett leende, det kanske kan förändra den människans liv.

Ta hand om varandra, älska varandra!

Dålig bloggare igen

Publicerad 2012-03-05 18:37:39 i Livet i övrigt,

Förlåt. Jag är dålig på att uppdatera just nu. Men jag orkar inte för tillfället. Energin är borta och jag mår inte bra. Det går över så ha tålamod med mig. Jag kommer tillbaka.

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela