isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Nattugglan

Publicerad 2012-06-21 04:06:44 i Livet efter GBP,

Inte månag pass kvar nu innan det är dags för semester. Älskar mitt jobb men känner att jag faktiskt behöver lite ledigt nu.

Nu är jag igång igen. Med träningen. På allvar. Det måste det vara för jag vill ju ha en stark och frisk kropp. Det var ju som en del av målet med att jag faktiskt gick igenom med att göra operationen. Jag vill ha en stark, frisk kropp som orkar leva det liv jag vill leva. Det liv jag är värd att leva.

Jag har testat en sak nu. Jag provar en ny infallsvinkel på mina tankar. Lite KBT tror jag. Istället för att känna pressen på att jag måste träna försöker jag nu tänka att jag belönar mig själv med träning. Lite typ som att det där gjorde jag bra, belöning: träning. Och vem vill inte ha belöning? :) Funkar än så länge iaf, och funkar det så varför ändra på det? Nä, just det :) Älskar i vilket fall att vara igång igen och känner mig öppen att prova på lite allt möjligt i träningsväg :)

Midsommar står för dörren och nätterna är underbart ljusa. Ljuvligt!

Träningsdags

Publicerad 2012-06-18 15:11:28 i Livet efter GBP,

Snart är det dags igen för ett killerpass på gymet. Träningsvärken från de andra två passen har precis gett med sig (idag är första värkfria dagen faktiskt) så det firar vi med att skapa ny träningsvärk :) Nu ska här förändras ;)

Lite nytt

Publicerad 2012-06-15 03:21:44 i Livet efter GBP,

Oj oj oj...ja, uppdaterat här har jag inte gjort på länge... Men jag har inte haft inspiration...inte alls faktiskt. Men men, så är det ibland :)

Just sitter jag på jobbet och gör en extra natt. Har inte hunnit sova alls innan och tröttheten börjar ta ett fast grepp om mig... Men jag kämpar emot :)
Jag kämpar också mot kladdkakan som ligger ute i köket och lockar på mig. Den försöker alla knep... Men det är en kamp jag vinner inatt iaf!

I tisdags var jag och tränade. Mitt älskade Cross-fit! Det har jag inte gjort sen innan operationen och nu var det dags. Åh, så skoj det var!! Och satan i gatan vilken träningsvärk jag har nu!! Det är inte att leka med... Imorse när jag vaknade upp hos väninnan L i Paradiet så funderade jag allvarligt på hur jag skulle ta mig ur sängen, och om jag gjorde det visste jag att jag inte skulle ta mig ner för trappen... Jodå, jag tog mig ner, under stånk och stön, påhejad av Ls fniss :) Hade jag fattat hur ont jag skulle ha nu hade jag skrattat då jag med. Det är ingen lek!! Hahahaha! Och imorgon kör jag igen! Underbart! Längtar redan...

Nej, måste upp och vandra lite så inte kroppen stelnar till igen...om jag tar mig upp ur stolen vill säga :) Måste i alla fall ha en kopp te så jag kan hålla mig vaken resten av natten :)

Kram på er och ha en underbar helg!

Bjuder på en gammal bild fr Paradiset :)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela