isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Träningsvärk

Publicerad 2010-10-24 16:02:50 i Kampen för en GBP-op,

Jag har ONT!!! Fredagens träningspass tog rejält!! Jag har t o m fått träningvärk i magen... Underbart!!

Imorgon bär det av låångt söderut där vädret är varmare än här... Det ska bli underbart, att bara få komma bort en stund och bara få vara, utan en massa vardagsbrus som pockar på min uppmärksamhet...skööönt!

Energinivåer

Publicerad 2010-10-22 17:41:17 i Kampen för en GBP-op,

När klockan ringde imorse 07.00 trodde jag allvarligt att det var någon som smugit sig in på natten för att ändra mitt larm... Jag hade ju nyss somnat!! Men det var bara att pallra sig ur sängens sköna värme och ta på sig träningskläderna.. Väl på plats fick jag ett brutalt uppvaknande. Jag tror min kropp fortfarande är i chock... Vi skulle vara två idag som skulle träna ihop med våra sjukgymnaster. Vi fick börja med att springa (!) en sträcka, knäböj m medicinboll som skulle kastas upp på väggen, svinga vikter/kettleball för att avsluta m armhävningar mot vägg.... Varje övning (utom spring) skulle göras under en minut.... OCH 3 varv... Behöver jag säga att jag lät som en gigantisk blåsbälg och svettades floder... Jisses! Men det är ju skoj så... :)

Nu ska man ju inte tro att det var över m plågandet.. :) Knäböj mot vägg m pilatesboll mellan min rygg och väggen, jägarvila, knäböj, jägarvila... Min rygg sa stopp efter en stund så jag gjorde "bara" jägarvila..... Vid det är laget är mina ben döda känns det som...Körde ju en del ben igår också...

Då försöker de få mig att kunna göra en sit-up hela vägen upp... Det slutade med ett asgarv eftersom det inte gick alls...hahahahahaha!!

Boxning och lite fler magövningar SEN var passet över... Jag är fortfarande heeelt slut i kroppen men det kan kanske bero lite på att jag sov dåligt i natt också.

Killen jag fick träna med  tog en del energi från mig.. han var ju inte den mest positiva... Tur jag hade min "Jillian" och hennes kollega "Jillian 2" där,  fyllda med positiva tillrop :D Fick höra att det såg lätt ut att springa för mig, vilket var kul (Jag tyckte jag klafsade och dundrade fram som en elefant..) och att jag var stark i magen :D

Nu sitter jag på jobb nr 1 och försöker ladda upp mina energinivåer så att jag orkar med jobb nr 2 i kväll/natt. Inte det lättaste men det ska nog funka :) Det gäller bara att försöka blockera ut störande moment.. Bara tre dagar kvar nu sen får jag vara ledig från jobb en hel vecka!!! Ingen som stör...bara lugn och ro.. Underbart!

På G!

Publicerad 2010-10-19 18:26:59 i Kampen för en GBP-op,

Började dagen med ett pass på gymmet... Tänk att jag skulle skriva nåt sådant... trodde jag aldrig :) Men det gjorde jag iaf!! Hon körde hårt med mig idag, igen :) Och jag älskar det fortfarande!! Upptäckten för dagen var att jag, till min egen oerhörda förvåning, faktiskt redan förbättrat min kondition lite! Fantastiskt!! Jag var inte heeelt död redan efter uppvärmningen på crosstrainern, och flåsade inte som en gigantisk blåsbälg förrän efter boxningen som var nästa grej... SÅ skoj!! Första gången var jag komplett slut efter uppvärmningen redan, klarade ju inte ens 5 min... Sånt här gör ju att man blir peppad att fortsätta.

Andra positiva effekter:
Jag är inte alls lika godissugen, just nu iaf och har inte varit heller på ett tag nu. Tänker inte ens på det så mycket. Jag köpte mig lite lördagsgodis i helgen, men gav bort mer än halva påsen till mamma.

Jag är fasiken duktig!!

Duktiga flickan

Publicerad 2010-10-16 04:22:11 i Kampen för en GBP-op,

Det har jag varit hela mitt liv tror jag... Alltid villig att leva upp till andras förväntningar på mig. Ibland är det kanske min elaka hjärnas fabricering av vad jag tror att folk förväntar sig av mig...Hur som har det cementerats under många långa år och nu har jag mycket svårt att skaka av mig det... Jag försöker nu göra mig fri från mina egna spöken och det går väl så där, men jag försöker. Det är det viktigaste.

För JAG är viktigast i MITT liv!!!

Intervallstyrketräning

Publicerad 2010-10-14 15:03:48 i Kampen för en GBP-op,

Så var det dags igen då, efter en veckas vila eftersom jag blev lite sjuk. Idag körde hon hårt m mig igen...Och vet ni vad...?? I LIKE IT!!! A lot!!! Som jag har längtat efter idag, att få komma ner till träningslokalen och svettas i massor..för det gör jag, och det gör mig inget heller. Jag som alltid avskytt att svettas eftersom jag ALLTID gör det känns det som. Speciellt sommartid ( som för mig, "svettmässigt", pågår mellan mars/april-oktober/november) Men nu så, i träninglokalen är det helt ok! :)

Jag känner mig på G, jag känner inget enormt sug efter socker...Jag klarade t o m att jobba i kassan, där det finns massor av godis, utan att köpa en enda bit... Stolt över mig själv! Har något ändras inom mig?? Har jag kanske kommit till insikt?? Just nu iaf :) Och just nu är det som räknas, det är det jag har till hands och kan göra något med och jag är nöjd med det.

Det kan inte upprepas för många gånger:

Ny dag - Nya beslut!!Nu ska jag duscha av mig och iväg på nya äventyr :)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela