isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

41 kg..

Publicerad 2012-11-21 16:28:13 i Livet efter GBP,

Går det att lyfta? tänkte jag... Sen såg jag Angelica göra det och tänkte att det måste jag ju testa. Sagt och gjort. Idag på gymet tog jag hjälp av Annso som höll i kameran :)
 
 
Och se på fan...jag fick upp stången från golvet! Men fy satan vad tungt det var. Att inse att detta är vad jag burit runt på i många år.... Inte konstigt att jag aldrig orkade nåt...
När sen Annso föreslog att jag skulle lyfta den över huvudet.... Hon måste vara lite knäpp :D Så stark har jag inte blivit...än... :) Men självklart skulle hon testa och som den superkvinna hon är så fick hon upp stången över huvudet...nästan iaf ;)
 
Promenerade 1km och rodde sen 5 km. Rodden kommer att ge mig skön hälig träningsvärk.. :) Imorgon är det träning igen... Kanske hittar jag tillbaka till träningslusten igen?
 
Kram till ALLA er som stöttar mig och hejar på! Ni är ovärderliga!
 

Gå?

Publicerad 2012-11-16 11:50:16 i Livet efter GBP,

Näää...det vet jag inte om jag kommer att kunna att göra mer på ett par dagar.. För fy satan vilken träningsvärk jag har i benen! Och jag älskar´t!!!! :)

Skoj fredag på er!

Lyckligt lottad

Publicerad 2012-11-15 09:28:22 i Livet efter GBP,

Ja, jag är lyckligt lottad, som har en sån bra träningspartner som A-S. Idag får hon mig att gå till gymet fast jag helst av allt bara vill ligga kvar i sängen under ett täcke, gömd för världen utanför. Men nu ska jag släpa min tunga kropp till gymet. Vad jag ska göra där får min träningspartner bestämma ;)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela