isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

snartsnartsnartsnart :)

Publicerad 2012-03-31 18:24:43 i Livet i övrigt,

Håller på som bäst att packa resväskan. Har en VÄLDIGT stor väska... eller är det som så att jag inte har så mycket kläder att stoppa där i? Risken finns ändå att den väger för mycket så jag måste packa ur lite... Tur man även har en kabinväska :) Den får väga 12 kg :) Där lägger jag sånt som jag absolut inte vill bli av med ;) I stora väskan får sånt som inte får åka i handbagaget, åka. I handbagaget läggs också nåndags ombyten ifall stora väska kommer på villovägar (Gud förbjude!)

Snart måste jag börja göra mig klar för en kväll i krogdörren. Hoppas på en massa snälla gäster som kommer glad i hågen :) Dock inte fööör "glada i hatten" :P

Pratade med mosters älsklingar idag också. Talade om att jag längtar jättemycket efter dem! Och till moster stora glädje längtar de mycket efter mig också :) Gör mig varm i hela hjärtat!


Jag önskar dig en underbar vecka, det ska jag ha :)

Nu måste jag fortsätta så att jag hinner med det som ska hinnas med :) Presenter ska packas ner också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela