isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Gåvor :)

Publicerad 2012-03-30 03:05:44 i Livet i övrigt,

En stressig dag har det varit...Hann bara sova 5 timmar innan det var dags att släpa sig ur sängen för att bege sig mot jobbet igen, för utbildning och teammöte, innan det var dags att jobba nattskiftet.


Jag var förbi hos gulliga Rebecca (och Jenny) som gav mig denna underbara väska! Jag blir så glad bara av att titta på den :) Lättade upp den jäktiga dagen :) Tack miljoner!
Sen fick jag besök på jobbet av en kär gammal kollega som jag inte träffat sen hon började studera. Fick en supersöt lite blomma av henne :) Den kommer att bli så fin på mitt köksbord :) Tack M!Nu är det, efter detta nattskift, bara ett nattskift kvar, en kväll i en krogdörr sen....... SPANIEN!!! Läst att det är generalstrejk där så jag hoppas verkligen att jag kommer iväg!

Solen skiner inom mig :)
Kram på er!

Kommentarer

Postat av: Ingela

Publicerad 2012-03-30 08:07:26

Åh vilken härlig väska! Förstår att du blir glad av att titta på den bara. :-)Klart du kommer iväg till Spanien, nåt annat är inte tänkbart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela