isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Träning

Publicerad 2012-01-16 16:07:26 i Livet efter GBP,

Nu har jag gjort det! Tecknat mig på ett gym :) Nu ska här trimmas muskler ;) Men jag börjar med att gå på ett pass Zumba som goda vän Malin håller i :)


Uppdatering: Detta var det roligaste jag gjort på länge!!! Satan i gatan vad jobbigt, svettigt och framför allt skoj det var! En riktig energikick! Detta är första träningen jag gör sen operationen och jag vet nu att jag nog kommer att behöva ha en proteinshake med mig när jag tränar och fylla på med energi under tiden. För, även om jag åt precis innan så höll jag på att svimma efteråt. Tur Malin hade en smoothie med sig som jag fick :) Men nu vet jag ju i alla fall :)

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2012-01-17 08:26:47

Ååå vad roligt! Heja dig. Puss

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-01-17 08:40:12

Hej! Va kul och bra att det var bra! :) Jag har inte vågat mig på något pass än...och Zumba är nog inte för mig, min koordination är inte den bästa hehe. Skulle nog trassla in mig rejält!kram!!

Postat av: Doris

Publicerad 2012-01-20 06:45:16

Härligt att det var roligt =) du är så bra, hejja hejja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela