isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Återbesök

Publicerad 2012-02-13 08:29:29 i Livet efter GBP,

Skuttar in här lite som snabbast innan jag måste kasta mig in i duschen och göra mig klar för att åka på 3månaders återbesöket hos dietisten. Ska bli intressant att få träffa andra som blivit opade ungefär samtidigt som mig :) Hade ju ingen op-kompis på min avdelning, de låg på en annan avdelning...

Men nu, upp och iväg! Först en dusch och tillfixning!
Och solen lyser :) Kan bli en fin måndag :)

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-02-14 15:51:03

Hej!

Hoppas det gick bra hos dietisten? och kul att träffa andra opade! Jag har inte träffat en enda ur den grupp som var på infomöte första gången..ingen aning om de opats eller ej. vore ju kul att ha någon som opererats samtidigt att tjöta med "live" liksom :)kram i kylan!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela