isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Mobilt inlägg provas :)

Publicerad 2012-04-04 03:54:06 i Livet i övrigt,

Mitt i natta och jag kan inte sova... om bara ett par timmar ska jag upp för att åka på shopping tillsammans m min syster.
Hela semestern regnar bort. Trist eftersom vi inte kan vara ute, och flickorna behöver få komma ut och springa av sig lite. Det hade naturligtvis varit trevligt m sol men huvudsaken för mig var att få träffa min familj. Har nu fått ladda batterierna till max! Har t o m fyllt på reserven också ;)
Tiden här går allt för fort och redan på fredag bär det av hem igen :(

Kommentarer

Postat av: tess

Publicerad 2012-04-07 09:13:17

Härligt att du har haft det bra. Du är saknad. Måste ses. Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela