isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Jävla nyår!

Publicerad 2011-12-29 10:12:34 i Livet i övrigt,

Det hjälpte inte att dra täcket över huvudet och försöka somna om, ångestens klor hade redan tagit ett fast tag. Vill helst krypa ner under stenen jag kom från och gömma mig ett par dagar... Men jag gör mig iordning istället och försöker sysselsätta mig med en tur till en väninna istället.

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-12-30 12:55:10

Lider du av nyårsångest..? Eller är det något speciellt som hänt..?

Jag gillade inte heller nyår förr. Nytt och obekant. Läskigt. Men nu är jag mer sådär att jag skiter i vilket...Tiden går ju ändå liksom!STOR kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela