isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Äntligen långledig :)

Publicerad 2011-12-28 07:50:46 i Livet i övrigt,

Efter en extra lång arbetsvecka (8 nätter) klev jag av igår morse och började då en efterlängtad veckas ledigt :)
Längesen jag längtat så efter att få vara ledig. Det var ingen höjdare att jobba jul men men...det ger pengar på kontot :D Och DET gillar jag ju :)
Idag drar jag till Västerås för att lämna av minsta lillasyster som ska till vår andra syster och hälsa på :) Direktbuss till Oslo går från Västerås. Och det passar mig utmärkt eftersom jag då kan passa på att åka till IKEA :D Love it! Behöver ju fylla på värmeljuslagret... Går fort åt härhemma under denna mörka årstid :)


Oj! Klockan springer iväg! Dags att duscha!


Ha en skön dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela