isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Tortyr

Publicerad 2010-09-30 17:06:04 i Kampen för en GBP-op,

Ok. Förra gången var hon tydligen snäll. Det var hon INTE denna gång.... Jävlar vad jag fick jobba!! Och det är ännu roligare nu!!! Inledde med uppvärmning på crosstrainern = pust och flås efter bara en liten stund. När benen krampade lagom så fick jag kliva av för att köra igång m nästa... På m boxhandskar och sen körde vi! JISSES VAD SKOJ!!!!! Svetten sprutade och på andningen lät det som om jag skulle dö närsomhelst och så kändes det nästan.. Efter det blev det lite kettelballs, lite "stationsgympa" och som avslutning intervall på crosstrainern.... Jag kommer nog inte ur sängen imorgon.... Men som jag njuter av detta!! Fatta! Jag? Njuter av detta??? Det har tydligen blivit 2 torsdagar i samma vecka och helvetet frös precis till is... ;)

Ringde idag till viktenheten.... Och det var ju lite nedslående... Beskedet jag fick sist var ju att som senast i december skulle jag få komma dit...meeeen nu har det ändrats och de kan inte ge mig ett svar på när det är min tur...Pratade även m enhetschefen för stället och han höll med mig om att detta inte var ok. Och tydligen tillhörde jag en grupp som fått felaktiga väntetidsbesked... jag har ju som bekant fått vänta 17 månader nu istället för 12 som det var sagt från början. 12 månader är inte heller ok, inte när vårdgarantin säger att du ska få komma till specialistklinik för bedömning inom 3 månader.... Men tydligen har politikerna bestämt att det inte ska gälla här.... Han sa han skulle framföra mina åsikter i alla fall.

Nåja, jag fortsätter ringa och kör på som jag gör nu. Stark kropp m en stark själ! :)

Nu ska jag laga mat så min kropp får lite näring också... Ungsrostade grönsaker m kyckling.. MUMS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela