isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Söndag

Publicerad 2011-02-28 03:20:17 i Kampen för en GBP-op,

Här sitter jag nu på nattjobbet och filosoferar lite.. Kl är 03.08 och jag börjar bli riktigt trött nu... efterdyningar efter lördagens middag m god mat och gott vin. Det var en av det roligaste kvällar jag haft på mycket mycket länge. Längesen jag fick skratta så tårarna rann :) Jag kände mig strålande! Och jag fick fina komplimanger från oväntat håll, som gjorde att jag tappade hakan lite.. Uppskattas otroligt mycket :D

Innan jag åkte till jobbet ikväll så packade jag träningsväskan. Imorgon SKA det tränas!! Direkt efter jobbet och innan jag åker hem och sover ska jag köra ett pass. Hur trött jag än är. Ett löfte. Så "mini-Jillian" senast halv 9 borde jag vara på plats ;) För ska jag bli stark och frisk måste jag ju träna eller hur :)
Och vad är det hon säger i reklamen Maria Montazami: "Om man tar en tårtbit utan att gå till gymet... (visar hur man blir uppsvälld)..Ni förstår vad jag menar" Ja, jag har en hel del tårtbitar som passerat kakhålet att träna bort... :)

Nej, om jag skulle luta mig tillbaka lite i jobbstolen och fortsätta titta på Oscarsgalan :)

Trytande inspiration

Publicerad 2011-02-25 03:39:03 i Kampen för en GBP-op,

Öppnar för att skriva ett nytt, inspirerande inlägg men kan för mitt liv inte komma på något att skriva... hmmm....

Nej.

Blankt.

Träna m gummiband när jag kommer hem och sotarn gått. Jag ids inte ta mig ner till gymet så jag tar det jag har hemma denna gång. Måste ju komma igång med det också, hemmaträningen.Positivt idag:

Samtalet m söta vännen V. Blir allt för sällan numera, då vi båda tydligen saknar liv ;) Dvs jobbar jämt.

Positivt alltid:

Mina älskade vänner som finns där. Puss!

Sol ute

Publicerad 2011-02-23 13:42:22 i Kampen för en GBP-op,

men jag ska snart stänga in mig i mitt sovrum för att sova ett par timmar innan jag ska ut för att jobba natt.

Jag är ju inte den bästa på att uppdatera här och vad det beror på kan ju vara att jag inte har så mycket att tillägga i denna kategori varje dag. Eller ja, jag lever med min viktnedgång/fetmabekämpning varje dag, varje timme, varje sekund men vill inte verka tjatig... Samma frågor och funderingar snurrar ju runt i skallen konstant hela tiden....inte skoj att läsa sammma sak, i olika uttryck bara. Det är vad jag tror iaf.

Igår var jag och fick bli underbart plågad av min mini-Jillian :) Fick dock avbryta pga migrän som attackerade snabbt och effektivt. PISSED ME OFF!! Jag var ju på väg mot en suverän tid på passet jag körde.... Men migränen har under senaste veckan gjort sig påmind inte bara en gång utan flera. Jag som inte haft "riktig" migrän på flera år.
Men träningen var super! Fick boxas igen :D Slå ur mig lite negativ energi som byggts upp, underbart! Och träningsvärk har jag idag, bra det :)

Jag försöker se något positivt varje dag men vissa perioder är det så j-la svårt att hitta det... Som nu...då måste jag jobba hårdare på det och det är svårt när man känner sig lite apatisk.

Positivt igår: Jag tränade
Idag: Hmmm...vet inte än, det visar sig

Nu ska jag sova, kanske blir bättre i natt :)

Nya tag

Publicerad 2011-02-17 00:51:58 i Kampen för en GBP-op,

Har haft en lång period nu av låg energi.. Jag har inte funnit glädje i mycket. Det gav till följd att jag började lyssna på alla gamla ursäkter jag kunde komma på till att inte t ex träna: Jag är för trött. Det är så kallt ute. Bilen är kall. Orkar inte. Jag kan ta en vilovecka. Jag är nog lite förkyld... Jag allt jag kan komma på. Igår nådde jag botten. Orkade inte någonting. Inte ens ljuga om hur jag mår på en direkt fråga. Nåja, man ska iofs kunna erkänna att man inte är på topp för sina vänner men jag har svårt för det. Under många år var det mitt normalstadium. SOm jag mådde igår var då en normal dag... Jag vill inte ha det så. Det som förr var normaldagsmående är idag min lägsta nivå. Så från där ska det gå upp. Jag jobbar hårt med det varje dag men ibland måste rustningen in på lagning också.

Vad var det då som gjorde att jag lyckades vända på det? Jo, med det som jag har upptäckt är nyckeln till så mycket i mitt liv; träning. Jag fick dock tvinga mig själv att ta mig ur sängen (som ju var såååå sköööön, och jag var såååå trött och skulle ju faktiskt ut och jobba natt....ursäkter i massor) och ner till lasarettet och gymet. Så på bara ren jävelskap till mig själv körde jag två pass; ett mini-Jillian-pass och ett pass inne i gymet... Jag kommer att ha så ont imorgon...Känner redan att det börjar värka... Men det känns bra nu!! Underbart!! Det var så värt att verkligen komma iväg. Nästa pass tar jag på fredag morgon när jag kommer från jobbet :) På tisdag ska jag ju träffa mini-Jillian igen och jag är helt säker på att hon kommer att köra slut på mig totalt :) Jag längtar!

Jag är glad över att ha funnit nyckeln som jag letat efter i alla dessa år!

Op-uppdatering: Jag har inte hört mer fr viktenheten, jag skulle ju få tid hos psykolog som nästa steg men det verkar dröja... Läkaren trodde att det skulle dröja ca en månad och månaden är nu snart slut. Men å andra sidan är de ju inte kända för att hålla tider där.. Fick ju vänta 19 månader för att komma dit och då var det på ett återbud. Hade inte det kommit hade jag nog fortfarande väntat...

Men jag är vid gott mod!! Livet går framåt.

En stor kram till mina vänner!!

Mallig ;)

Publicerad 2011-02-01 09:45:59 i Kampen för en GBP-op,

Vaknade 06.02 imorse...Första tanken var ju naturligtvis att somna om och sova till klockan ringde men så tog någon annan över min kropp... "Duktiga flickan" kom på att det var en bra idé att kliva upp, äta frukost och sen ta sig ner till gymet och köra första passet på egen hand... Och det insåg ju jag också att det var en suverän idé :) Så sagt och gjort! Upp, äta frukost, titta på lite morgonTV och sen var jag nere på gymet 8.20 :)
Och jag är så stolt över mig själv idag! Jag lyckades genomföra passet, utan hejarop irl från mini-Jillian (jo, hon fanns i mitt huvud och hojtade ;) )
Dessutom lyckades jag förbättra min tid på just detta pass med lite mer än 3 minuter!!! Jag rockar!!! :)

Nu ska jag ta mig en extra tur ner till bilen (3 trappor ner, 3 trappor upp igen..) för att hämta telefonen som jag glömde där. Sen blir det dusch, lite lunch och sen åka och hälsa på bästa piratdrottningen och hennes lilla son :)

Ha en superdag!!!

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela