isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Energilös

Publicerad 2011-08-31 12:21:02 i Kampen för en GBP-op,

Idag orkar jag inte le, jag orkar inte vara trevlig, jag vill sitta i ett hörn och gråta, jag vill inte prata med en endaste människa till som ringer in till växeln, jag vill skrika rakt ut i frustration.


Jag använder mig av energireserven och klistrar på leendet, är trevlig, sitter kvar på min stol och fortsätter lyssna och koppla.
Skriker gör jag bara inombords. Idag.


Men det kommer ju en dag imorgon också. Som tur är.

Hög på livet :)

Publicerad 2011-08-26 16:51:57 i Kampen för en GBP-op,

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Idag kom brevet jag har väntat så länge på! Torsdag den 8 september kl 15.30 ska få träffa kirurgläkaren!! Jag är så glad att jag kryper ur skinnet snart :D


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! *lycklig*

Varför

Publicerad 2011-08-21 23:38:14 i Kampen för en GBP-op,

"Jag vill inte gå ner för att bli snyggare, med lös hud och massor av nya rynkor, kan man bli det? Nej, jag vill kunna sätta på mig strumpor utan ansträngning, jag vill kunna gå uppför en trappa utan att nästan kollapsa, jag vill kunna kliva upp på morgonen utan foppa-tofflor för att slippa smärta i hälarna, jag vill kunna sitta utan att behöva lägga magen till rätta för att den skaver... Jag vill inte ha ont överallt längre. Jag vill känna mig som en människa igen."
Dessa ord har jag lånat från: http://bypassoperation.blogg.se/
Hon har lyckat sätt ord på det jag känner, varför jag vill göra denna operation.

O.N.T

Publicerad 2011-08-19 06:16:16 i Kampen för en GBP-op,

Pga av sjukdom och (ja, jag erkänner) lathet, så har jag inte tränat så mycket i sommar... När semestern kom var jag superladdad till att träna. Då kom, som ett brev på posten, The megaförkylning. 2,5 vecka av snorande, hostande och förlust av röst. Avslutade det hela med en penicillinkur. Nåja, nu är jag bättre och insåg att jag inte längre hade något att skylla på. Så, igår när jag ändå skulle till distriktsköterskan, tog jag på mig träningskläderna och gick till gymet och körde ett pass. Det gick bättre än jag förväntat mig och det peppade mig. Insåg att: Detta kommer att göra ont imorgon... Och mycket riktigt...Imorse kom jag knappt ur sängen...benen bar mig inte riktigt :) Då har det funkat, UNDERBART!!!
Nu ska jag snabbt göra mig klar för dagens jobb :)

Ha en underbar helg!

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela