isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Planering

Publicerad 2010-12-28 19:25:19 i Kampen för en GBP-op,

Jag ska ju börja träna på egen hand nu och jag hade planerat att jag skulle ner och köra ett pass tisdag eller onsdag eftersom jag är ledig... Men mina syskonbarn drog med sig elaka småbarnsbaciller som har slagit ut oss vuxna i familjen.. Jag har nästan ingen röst, hostar och har feber... Så den planeringen gick åt skogen. Så jag planerar om nu, bli frisk fort så jag får fira nyår för första gången på ett par år, sen kunna träna... För jag MÅSTE få träna snart! Kroppen gör ont...

Nu ska jag krypa ner under filten igen och kolla på TV och bara vara... Tycka lite synd om mig själv... ;)

Nästa utmaning

Publicerad 2010-12-20 20:28:36 i Kampen för en GBP-op,

Nu börjar min nya utmaning, kanske en av de svårare jag kommer att ha på vägen... Nu ska jag börja träna på egen hand, utan att ha "mini-Jillian" som pushar och hejar på. Men det ska gå det också :) Mini-Jillian kommer att bo i mitt huvud och pusha, som den lilla underbara djävul hon är ;)

Jag gör ju framsteg så jag måste ju kunna visa för henne, och mig själv, att jag klarar att göra framsteg även på egen hand nästa gång vi ses.
Idag var "mäta-Katjas-kropp"-dag........ Minus 1 cm på nästan alla delar :D *klappar mig själv på axeln*

Jag förbättrade min tid med 4 min 59 sekunder på ett av mina pass... Jag rockar fasen!!! Men GUUUUUD vad jag kommer att ha ont imorgon!!! Lovely ;)

Jag känner mig glad, stark och rätt underbar :)
Jag är tacksam för det jag har.
Jag lever, inte bara överlever.

Kram till mina vänner!!

Hej och välkommen tillbaka!

Publicerad 2010-12-07 20:58:54 i Kampen för en GBP-op,

Ok motivationen har inte legat på topp. Eller...jag har inte känt mig på topp. Energin har gått åt till att hålla skenet uppe. Men så är det ju ibland.

Idag fick jag träna igen och efter detta pass känns det sååååå mycket bättre igen. Klarade saker som jag inte klarade för ett par veckor sen.... Som att ta mig upp i sittande fr liggande (en situp?)....MED en 5 kg boll! Flera ggr i rad.. Bra jobbat!!!
Sen intervall på crosstrainern. 20s köra, 10s vila*8ggr. Första gången klarade jag tydligen bara 6 ggr och höll på att dö. Denna gång körde jag 8 ggr.... 2 vändor!!! JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG!!!!

Fuck Jante!! Jag rockar!! :)

Motivationen

Publicerad 2010-12-03 10:14:09 i Kampen för en GBP-op,

Ja, denna vecka har motivationen inte legat på topp... Det var riktigt tungt att komma iväg till träning i måndags... Ville inte alls. Men det är nu jag fått nytta av att vara "duktiga flickan" (första gången ever!) så jag åkte dit och körde järnet! Och det gick sååå bra :)
Idag blir det simning med vännen N :) Jag lovade ju mig själv att om jag hade turen att kunna få kompledigt denna fredag så skulle jag ta mig iväg till badhuset. För att verligen garantera mig själv att jag skulle gå dit har jag bokat date med N som sagt. "Duktiga flickan" kan ju inte svika en vän och ett löfte. (Bara löften till sig själv..)

I övrigt....ja vad kan jag säga?

I.N.G.E.N.T.I.N.G.

N.A.D.A

Lever som i ett vaccuum ( hur fasen stavar men till det???) Jobbar och tränar, jobbar, jobbar, jobbar.... Blä! Jag försöker få till en ändring men hur?? Får fundera över det..

Positivt: Minus 3 kg sen jag började träna :D
            Minus 1-2 cm på kroppen :)

Loving it!!!

Jag är bra!! 

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela