isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Tortyr

Publicerad 2010-09-30 17:06:04 i Kampen för en GBP-op,

Ok. Förra gången var hon tydligen snäll. Det var hon INTE denna gång.... Jävlar vad jag fick jobba!! Och det är ännu roligare nu!!! Inledde med uppvärmning på crosstrainern = pust och flås efter bara en liten stund. När benen krampade lagom så fick jag kliva av för att köra igång m nästa... På m boxhandskar och sen körde vi! JISSES VAD SKOJ!!!!! Svetten sprutade och på andningen lät det som om jag skulle dö närsomhelst och så kändes det nästan.. Efter det blev det lite kettelballs, lite "stationsgympa" och som avslutning intervall på crosstrainern.... Jag kommer nog inte ur sängen imorgon.... Men som jag njuter av detta!! Fatta! Jag? Njuter av detta??? Det har tydligen blivit 2 torsdagar i samma vecka och helvetet frös precis till is... ;)

Ringde idag till viktenheten.... Och det var ju lite nedslående... Beskedet jag fick sist var ju att som senast i december skulle jag få komma dit...meeeen nu har det ändrats och de kan inte ge mig ett svar på när det är min tur...Pratade även m enhetschefen för stället och han höll med mig om att detta inte var ok. Och tydligen tillhörde jag en grupp som fått felaktiga väntetidsbesked... jag har ju som bekant fått vänta 17 månader nu istället för 12 som det var sagt från början. 12 månader är inte heller ok, inte när vårdgarantin säger att du ska få komma till specialistklinik för bedömning inom 3 månader.... Men tydligen har politikerna bestämt att det inte ska gälla här.... Han sa han skulle framföra mina åsikter i alla fall.

Nåja, jag fortsätter ringa och kör på som jag gör nu. Stark kropp m en stark själ! :)

Nu ska jag laga mat så min kropp får lite näring också... Ungsrostade grönsaker m kyckling.. MUMS!!

Vila och motion

Publicerad 2010-09-29 21:28:18 i Kampen för en GBP-op,

Ok, planen denna vecka var ju att vattengympa 2 ggr och gym 1 ggr.... Så blev det inte. Vattengympaledaren har varit sjuk och jag valde då att istället vila (sovmorgon), ta hand om mig själv (umgås m vänner) och bara ladda... Ladda batterier OCH ladda inför morgondagens gymvända med "min" Jillian.... Som jag har längtat!!!! Så i morgon börjar dagen med att kliva upp och väcka tuppen (dvs upp äckligt jävla skittidigt) för att åka och jobba några timmar innan bilen styr tillbaka hem och ner till gymmet :)

Sjukt pepp just nu!!! :)

Längtar..

Publicerad 2010-09-27 23:27:51 i Kampen för en GBP-op,

Riktigt längtar efter att det ska bli torsdag nu. Inte för att jag ska upp innan tuppen vaknar och åka och jobba utan för vad som sker efter jobbet... Då ska jag träna igen!! Ska bli SÅÅÅÅÅÅ skoj!!! Och att känna så här är helt nytt för mig! Jag har väl aldrig längtat efter att få träna i ett gym?!?! Världen är upp och ner... :) Att det skulle ta så här lång tid att fatta att man blir glad och pigg av att träna... Meen, bättre sent än aldrig :)

På onsdag hoppas jag att det blir vattengympa. Ledaren var sjuk idag så det blev inget av... Så jag håller tummarna för onsdag :) Annars får jag väl köra ett pass Zumba, som jag är riktigt nyfiken på.

Idag ringde jag till viktenheten igen för att kolla hur det går för min placering i kön...Men de var på möte... Så jag får göra ett nytt försök imorgon :)

Nej, nu måste jag krypa ner under täcket och få lite sömn, som ju faktiskt är mycket viktigt det också.

"Min" Jillian

Publicerad 2010-09-22 16:33:10 i Kampen för en GBP-op,

Sitter här vid datorn och har lite svårt att träffa tangenterna för att jag skakar så... Jag kommer att ha såååååååå ONT imorgon och på fredag ska vi nog inte tala om... Men jag är LYCKLIG! Idag fick jag insikten som säkert många haft före mig..... man blir ju glad av att träna! :) Jag har varit och kört ett pass på rehab med min underbara sjukgymnast som kört hårt med mig. GLAAAAD!!!

Uppdatering...

Publicerad 2010-09-13 21:28:05 i Kampen för en GBP-op,

Ja, jag är inte den bästa på att uppdatera här... Och jag har inga ursäkter för det heller annat än att jag inte alltid hittar orden som egentligen bara pockar på backom pannbenet och vill ut.. Nåja, jag gör ett försök idag :)

Op-uppdatering: Nej, inget än...Ja, jag har väntat VÄLDIGT länge nu...mer än vad som var sagt från början.. 12 månader är nu uppe i 16,5 månaders väntan. Och det är bara för att få komma till viktenheten som man måste gå genom INNAN man kanske kan få en GBP... Jag orkar inte med detta! Inte konstigt att det får fortgå, att få behandla patienter som redan är utsatt på det här viset.

Jag pratade med enheten när de kom tillbaka från semestern i början på augusti, för att kolla om det nu hade blivit min tur, för det borde det ju vara.... Men nej, inte än... Ännu mer väntan.. Jag ifrågasatte vad detta kunde bero på och får till svar att de inte varit beredda på det stora behov som finns.... HALLÅ!!!!! Ni har funnit ett par år nu och jag anser inte att man kan skylla på det längre!! Säg sanningen istället att det inte finns tillräckligt med personal som kan ta hand om denna stora grupp patienter.. Och kan man som Landsting inte klara vårdgarantin MÅSTE man kanske kolla över en annan lösning så att alla kan få vård i rätt tid. För vi dör i kön, vi kan iaf, risken är stor.

Nej, jag orkar inte...inte idag...Ångesten är för stor idag... Måste jobba med den just nu...

Men jag fortsätter med min träning i bassängen, LOVE IT!!! Och ska försöka nåt nytt som kan hjälpa mig att komma vidare.

Jag är stark!

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela