isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Söndag

Publicerad 2011-06-19 22:21:30 i Kampen för en GBP-op,

Senaste veckorna har inte varit så bra, varken träningsmässigt eller matmässigt... Men ja ja, jag tar det. Det är ju ändå, på nägot sätt, ett val jag har gjort. Men trots allt motstånd inom mig tog jag mig till gymmet i fredags. Hade ju lovat mig själv att om jag fick igenom min kompförfrågan på jobbet så skulle jag åka och träna. Så sagt och gjort. Gjorde inte allt jag kunde, hade kunnat tagit i mycket mycket mer, men motivatinen fanns inte. Men jag var där. Jag svettades. Min kropp och muskler fick jobba.
Jag är tillbaka på dagtid igenoch måste försöka hitta tid till träningen igen. Krävs lite mer pusslande när jag jobbar dag. JAg är tröttare nu också mot när jag jobbade natt. Jag är nog gjord för att jobba just natt. Jag mår SÅ bra av det. Nej. Utmaningen nu är att leta reda på den där förbenade motivationen so sprungit undan och gömt sig i en vrå och att skapa tid för träning. För jag mår ju så bra av det. Jag vet ju det. Värken är tillbaka. Min uppgift är att göra det till ett mycket tillfälligt besök.
Denna vecka blir det dock gummibandsträning hemma. Jobbar "fel" tider och på fredag är det midsommar = stäng på gymmet.
Puss o kram mina få, men underbara, läsare :)

Värmeslag

Publicerad 2011-06-08 21:57:57 i Kampen för en GBP-op,

Om en till person säger att man inte ska klaga när värmen äntligen har kommit kommer jag nog att slå personen på näsan. Hårt.
Nej, det kommer jag ju antagligen inte att göra, men det känns som om jag skulle vilja det. Varför ska jag inte få klaga? Jag har valt att bo kvar i detta land delvis för att det inte brukar vara 25-30 grader varmt på sommaren.
Missförstå mig rätt. Jag tycker också om att det är ljusare ute och att man slipper stora tjocka kläder och tunga kängor.
Men för mig är det enbart jobbigt när det blir så här varmt.
  • Svettas hela tiden
  • Sväller i benen
  • Fötterna "brinner"
  • Huden på benen "brinner"
  • Eksem, både sol och värme, kliar satan
Bara för att nämna lite...
Mitt annars så stora tålamod, försvinner på ett kick när det inte går som jag vill, eller någon säger nåt jag inte håller med om etc. Det kanske inte märks så mycket utåt (Jag har måååååång års erfarenhet av att dölja saker) Men bli inte förvånad om jag skulle råka explodera...
All min energi som jag ändå kan uppbåda går åt till att orka ta mig till jobbet och göra mitt bästa.
Träna? Tyvärr, jag orkar inte. Bara att gå ut till bilen kräver enorm ansträngning och det känns som om mitt inre kommer att koka. Svettas på gymmet? Nja...
Men jag ska försöka. Vill ju det. Egentligen.
Nej, nu ska gnällfröken ta sin överkokta lekamen och försöka få lite effektiv sömn. Upp Halv 6 imorgon och göra första dagpasset på 6 månader. Spännande :)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela