isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Snart ledig

Publicerad 2009-04-14 13:09:32 i Kampen för en GBP-op,

15 dagars jobbperiod.....och idag är sista dagen :) Längtar massor och dagen sniglar sig fram, som den ju tycks göra när man längtar efter något.  Fr o m imorgon så har jag 5 (!) dagar ledigt!!! Minisemester :) Det känns underbart! Och imorgon bitt drar jag till vårt grannland för lite kvalitetstid med syskon och syskonbarnen :)

I torsdags var jag till doktorn för att diskutera operation... Så nu är bollen i rullning som man brukar säga :) Och det känns.......läskigt, men som om det är på rätt spår jag är nu.  Nu hoppas jag bara att det inte kommer att komma allt för stora hinder i vägen, som att jag måste göra om proceduren m överviktsrehab igen, fast på ett annat ställe, utan att jag kan få "tillgodoräkna" mig tiden jag redan haft på rehab. Men läkaren är bra, hon tar mig på allvar, så remiss ska skickas ändå till det andra rehab, så att inget steg i processen blir försenat :) Men jag hoppas att det steget kan hoppas över :)
En massa svammel nu så bäst att sluta ;)

Trött..

Publicerad 2009-04-08 13:11:12 i Kampen för en GBP-op,

Imorgon ska jag träffa doktorn.....som jag hoppas kommer att kunna hjälpa mig att komma vidare i min kamp mot ett hälsosammare liv.... För jag är trött nu, så fruktansvärt trött på att må om jag gör....Tänk att vakna varje morgon m värk, att känna sig som Svea, 86 på en dålig dag. Jag är evinnerligt trött på att inte orka med nåt, att bli svettig så fort temperaturen stiger över 12 grader, att alltid vara rädd för lukta illa.
 Jag vill också kunna flyga utomlands utan att behöva känna mig som en gigantisk degklump som någon försöker få ner i en äggkopp med hjälp av ett skohorn.
Jag vill känna att jag orkar leka m mina syskonbarn utan nästan dö på kuppen.

Men jag säger stopp nu! Nu får det vara nog! Jag har kommit till insikt nu att jag behöver drastiska åtgärder för att bli av med denna enorma kroppshydda som har gömt mig i alldeles för många år, som har förstört mitt liv alldeles för länge nu... För jag klarar det ju inte på "egen" hand, DET har jag bevisat....

SÅ håll tummen för mig nu :)

Beslut

Publicerad 2009-04-01 11:56:05 i Kampen för en GBP-op,

Nu har jag gjort det, tagit beslutet som kommer att ändra mitt liv... till det bättre hoppas jag... Det har tagit långt tid att komma hit men nu kan jag bara komma uppåt, mot ljuset ;)

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela