isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Monster...

Publicerad 2012-01-22 00:27:16 i Livet i övrigt,

Jaha ja... mensen här...igen.... Men jag ska inte klaga...det tog ju i alla fall 2,5 vecka inna den kom denna gång... 4e gången nu sen början på december, skoj...eller inte. Jag mår inte dåligt. Men jag känner att mitt humör packade resväskan och drog som jävla avlöning. Kan jag tro det, med alla dessa hormoner som far runt och tror att de är tonåringar igen. Kom igen!!! Tant är gammal nu, vill INTE vara tonåring igen! Det var fasen jobbigaste tiden i mitt liv!
Och i och med att humöret försvann, det goda humöret ska kanske klarläggas, så känns det väl inte så uppåt just nu. Förlåt gnället, men just nu orkar jag inte. Önskade att jag låg hemma i min säng, i mitt mörklagda sovrum, och bara fick vara. Kanske någon som kom in och låg bredvid och bara kramade om mig. Jag är liten just nu. Så liten. Och ensam.

Blä.

Bara...Blä.

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-01-22 13:05:47

mensmonstret är inte roligt du...Skickar en stor kram här!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela