isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Tuppväckning...igen..

Publicerad 2012-02-11 06:53:51 i Livet i övrigt,

Va fasen har hänt med mig? Hela denna vecka har jag vaknat långt innan tuppen! Samma idag, en lördag...Vaknade runt 03.45, ni vet tiden när många festprissar håller på med efterfesten för fullt (iallafall här ute i Oävla...) Kunde jag somna om?? Skulle inte tro det! Och tro mig, jag försökte. Jag försökte i sängen och när det inte funkade flyttade jag mig till soffan i hopp om att ha bättre tur med att få en date med Jonh Blund igen... Men icke! Den jävulen lyste med sin frånvaro.

Nu, innan klockan slagit 07.00 så har jag hunnit göra rent i badrummet, ätit frukost coh funderar nu på om jag ska ta mig till gymet nu eller vänta på att mamma vaknar och dra med henne dit också.

Hoppas dagen blir bättre från här..

Ha en underbar lördag!

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-02-12 10:16:02

Jisses. Ja du är verkligen uppe långt innan tuppen :)

Vad duktig du är som kommer iväg till gymmet :)

Hejja dej!Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela