isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Nya upptäckter

Publicerad 2012-02-29 22:56:15 i Livet efter GBP,

Just nu är jag inne i en jobbperiod igen, jobbar ju varannan vecka natt. Det blir inte så mycket annat då än sova och jobba, men jag är ok med det :) Skönt att ha en vecka ledigt sen :)

Idag upptäckte jag nåt nytt igen med mig och min kropp. Ja, förutom upptäckten att även jag har ben i min kropp ;)

När jag satt i soffan och kollade på Biggest Loser-finalen (den amerikanska, kollar inte på den svenska) för att hitta inspiration till träning, så upptäckte jag helt plötsligt att jag satt i skräddaställning...
Jag. I skräddarställning.
Och det var bekvämt dessutom. Så coolt!! Minns inte hur längesen det var jag kunde göra det. Då kom jag ju även på att jag häromdagen var tvungen att dra fram bilsätet ett hack för att nå till pedalerna...Och jag slår inte längre i magen i ratten... Måste innebära att ryggfettet försvinner ;) Fånigt kanske du tycker, men ack så stort för mig :)

Hela tiden upptäcker jag dessa små saker men jag glömmer bort att skriva om dem :) 
Ett par saker till: Jag kan numera stå på ett ben och ta på mig strumporna, utan att tappa balansen. Jag kan böja mig ner och knyta skorna utan att det känns som att ögonen ska poppa ur sina ögonhålor. Underbar känsla. Sen att inte svettas så fort man rör sig är nog bland det bästa. Ser med spänning fram mot sommaren. Undras om jag kommer att klara värmen bättre i år, kanske jag t o m kan njuta av den :)

Kommentarer

Postat av: Heidi

Publicerad 2012-03-01 05:02:12

Javisst, det är underbara upptäckter och en härlig känsla. Minns när jag själv insåg dessa saker. Ren lycka :)



Grattis :)



Kram Heidi

Postat av: \m

Publicerad 2012-03-01 10:12:14

Visst är de där "små" sakerna underbara att upptäcka! :) ..även om de INTE är så små för oss.

Postat av: Jennifer

Publicerad 2012-03-01 12:35:19

Härligt när man upptäcker nya saker!! Som dagen när handduken äntligen gick runt min runda kropp, det var en dag av lycka haha // Jennifer

Postat av: Ingela

Publicerad 2012-03-01 13:07:54

Hihi visst är det härliga känslor som bubblar i en när man märker såna saker?! Man liksom älskar livet mer och mer för varje dag som går för det känns ljusare och ljusare hela tiden. :-)

Postat av: tess

Publicerad 2012-03-01 21:01:03

Hihi det är så härligt, jag vet ju precis vad du pratar om och menar. Det är häftigt när man upptäcker såna där saker som är så självklara för alla andra. Och nu när jag varit någorlunda normalviktig i några år så ler jag glatt åt det du skriver och minns tillbaka när jag bantade och gick ner mina kilon. Puss på dig starka kvinna

Postat av: lisa

Publicerad 2012-03-02 10:13:48

jag förstår dig precis! :) det är bara 2 veckor sedan jag gjorde min operation, men man upptäcker nya saker hela tiden! kram

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-03-06 16:51:15

Men visst är det sååå coolt! Jag har alltid suttit mycket uppkrupen i soffan och så men det har ju "tagit emot" de sista åren. Nu går det lätt igen! Har värsta gummibenen :) Och när jag satt i bilen härom dagen så jag minsann SÄTET mellan benen....haha Och man blir såå glad för dessa "små" grejer!

Fast nä, det är skitstora kul grejer!

Bamsekram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela