isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

14 februari

Publicerad 2012-02-14 22:37:23 i Livet i övrigt,

Ett ord: skitdag!

Men i år har jag inte haft lika mycket ångest innan som jag haft förr. Men idag...näää, orkar knappt vara inne på ansiktsboken...Men snart borde de lugna ner sig. Inte många timmar kvar innan 12-slaget.
Och jag struntar i vad folk säger; Det ÄR en kärleksdag som man firar ihop med sin käresta/käreste. Och jag känner mig dubbelt ensam.

Så..
Skitdag! Ta slut...gärna nu, tack!

Kommentarer

Postat av: Ingela

Publicerad 2012-02-15 08:49:32

Jag fick inte fira med min käresta fast jag har en sån, det är också sugigt. :-/ Men nu är det ett helt år kvar tills det är dags igen. ;-) Hinner få många fina dagar med nära och kära däremellan istället.Kram på dej!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela