isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Resan

Publicerad 2012-04-11 04:42:34 i Livet efter GBP,

Usch! Jag suger verkligen på detta med bloggande... Förlåt! Men när det inte händer så mycket så vet jag inte vad jag ska skriva om...

Nu har det i och för sig hänt en del. Förra veckan var jag ju till Spanien för att träffa familjen :) 6 dagar fick jag njuta av att kunna leka och kramas med mina älskade småtroll, umgås ordentligt med min kära syster och min pappa. Jag hann även träffa mina kusiner som jag inte träffat på 1,5 år. Underbart!
Nu önskar jag att jag även kunde skryta med att jag fick njuta av sol och värme....men ICKE! Det har inte regnat i Spanien på hela vintern så GIVETVIS regnade det hela veckan....! En halv dag fick vi sol och varmt, första dagen vi var där. Kan ju säga som så att jag hade ju inte packat för kallt och regn...och absolut inte för snö...!! Jodå, det snöade på avresedagens morgon. Fascinerande... Skrattade gott när vi åkte till flygplatsen dock...Lite lätt pudersnö ligger på marken och då körs plogbilarna fram..!! HAHAHAHAHAHA!!! Som jag skrattade! Nu plogade de iofs inte, utan saltade vägbanorna så att folk inte skulle köra i diket. Pappas fru berättade dock att många stannar hemma från jobbet när det kommer snö eftersom de inte kan och törs ta sig till jobbet/skolan. Svårt att förstå för en nordbo som är van vid liiite mer snö än så ;)

Under veckan så fick jag ju leka med "mina" barn, jag jagade dem runt i huset under deras skräckförtjusta rop och ibland fångade jag in dem. Och... jag orkade! Jag blev inte helt slut. Jag slutade inte för att jag inte klarade mer, utan för att det var dags att äta t ex. Vilken känsla!! Jag orkade gå upp för alla trapporna hem till pappa. Utan att dö en smula på kuppen. 

Jag och syster var på shopping (för det ändamålet var vädret perfekt) Hittade en del kläder som jag köpte. Eller jag betalde inte eftersom pappa ville ge mig dem som present, så jag tackade och tog emot :) 3 toppar hittade jag och två par byxor. Nu måste jag hitta någon som kan fålla byxbenen på ena paret eftersom de är för långa :) Kanske kan jag övertala mamma när hon kommer hem igen :) Jag ska försöka fota och lägga ut bilder under veckan :)

Flygresan var ju också ett litet eldprov... Har ju inte varit så förtjust i att sitta inträngd i en flygplansstol där jag först måste fråga efter en bältesförlängare och sen även hoppas på att planet inte är fullt så att jag kan ha en ledig plats bredvid mig så att jag kan fälla bordet bredvid och ställa saker på. För det har itne funkat att använda mitt eget eftersom magen tagit i... Denna gång behövde jag inget av det. Ingen bältesförlängare krävdes...Jag fick t o m dra åt bältet, fick en stropp över på ca 1 dm :D Ja, och bordet gick att fälla ner utan problem. Nu upptäckte jag ju även att ju längre fram i planet du sitter desto mer benutrymme är det. Jag hade tur alla resorna och fick superplatser. Och jag satt dessutom inte fast som i ett skruvstäd heller i den förbannade stolen. Det fanns lite luft runtom :)

Så nu har jag landat hemma, firat lite påsk ensam, varit ledig en påsk för första gången på många år. Denna vecka är det jobb som gäller igen, hela veckan lång :)

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2012-04-11 10:42:09

Åh vad jag känner igen mig i det du skriver om flygplansstolar, bältet och brickan! Vad skönt det måste vara att slippa "bråka" med det :) Jag hoppas slippa det bråket själv när jag flyger till Spanien i maj, första flygturen sen min operation i september!

Postat av: Ingela

Publicerad 2012-04-11 10:43:42

Låter så härligt allting! Tänk alla såna där små saker som kanske är så obetydliga för andra är så stora för oss som vet hur det är att inte "passa in". Man blir överlycklig för minsta lilla förbättring för en själv! Och med all rätt! :-)Typiskt att det skulle regna på din semester, men skönt ändå att få komma iväg och umgås med nära och kära!

Postat av: tess

Publicerad 2012-04-11 17:50:33

Åh Härligt vännen. Jag hatade också att flyga när jag var tjock, nu har jag inte flugit sen jag gick ner. Har å andra sidan gått upp en del så jag kanske fastnar haha. Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela