isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Varma soppan

Publicerad 2011-09-26 23:19:46 i Kampen för en GBP-op,

Nu har jag äntligen hittat en soppa som faller mig i smaken. Varm sparrissoppa fr Modifast. Detta känns mer som min grej. Söta, halvljumma shakes som smakar som en taskigt smaksatt milkshake/tjock välling - nja..inte lika lockande. Men snart har jag klarat första dagen på flytande. Attackerar detta på samma sätt som när jag lyckades sluta röka för snart 9 år sen... I början tar man det timme för timme :) Blir bra det här.
Nu ska jag bara komma in i rytmen att äta oftare, kände mig lite lätt yrslig här och kom på att, just ja, lite näring kanske så att jag håller mig upprätt :) Vore jobbigt att svimma av på jobbet när jag sitter här själv ;)

Kommentarer

Postat av: Heidi

Publicerad 2011-09-27 06:21:21

Kom just på att jag bytte ibland ut en modifast-påse mot 2 naturdiet- eller nutrilett-påsar. Eftersom det är hälften så mycket kalorier (ungefär) i dem så kan man ta två. Tyckte det var lättare att få shaka 5 gånger istället för 4 på en dag. Bara ett tips ifall du tycker att det är långt mellan måltiderna. Det hjälper ju inte mot smaken dock...tyckte själv att modifast var godare än de andra...

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-09-29 08:16:47

Lyllo dig som gillar sopporna.. jag fick faktiskt nästan kräkas av dom. Usch. Konstig konstistens.

Tips vad gäller de andra shakerna, förvara påsarna i kylen och släng ner en näve isbitar när du skakar! hur kallt vatten man än tar så smakar det ju ändå rumstempererat tycker jag, men med is så funkar det! Jag har bara provat mina shakes en gång. Börjar på allvar söndagen den 9 okt. PUH.

:)

Postat av: Heidi

Publicerad 2011-09-29 18:46:28

Hoppas det känns ok fortfarande...



Lider med dig samtidigt som jag är glad för din skull för att du nu har börjat det nya livet :)

Postat av: Katja

Publicerad 2011-09-29 23:46:18

Jessica: Ett tips är att blanda iordning en shake och sen ställa den i kylen tills det är dags att "äta". De varma sopporna häller jag upp i tallrik och äter med sked, känns bättre för mig :) Sen kryddar jag lite extra :)

Vi klarar detta! Det är ju under begränsad tid och för en bra sak :) Jag hejar på dig! Och jag ser fram mot att du startar din egen blogg så jag kan följa dig :)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela