isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Insikt?

Publicerad 2011-12-12 04:16:24 i Livet efter GBP,

Alltså...jag har tappat 18,5 kg och jag fattar nada... Sjuk känsla! Jag har så svårt att relatera till att det står så "lite" på vågen redan.. Men kul som attan när jag märker att fettvalken i nacken är i princip borta, att jag kan känna benen på mina armar och axlar, att man ser att jag har en hals - att det finns ett mellanrum mellan huvud och axlar :) Underbart! Jag når ställen som krävde stor ansträngning att nå förr, jag kan klippa tånaglarna, jag kan knyta mina skor, jag svettas inte vid minst lilla ansträngning... Jag försöker fokusera på det istället så kanske jag fattar till slut. Jag ser att ärret som satt mellan brösten efter op, har glidit ner ca 3-5 cm... hihihi!

Kommentarer

Postat av: patricia

Publicerad 2011-12-12 12:55:53

:)

Postat av: Heidi

Publicerad 2011-12-12 19:38:59

Härligt tjejen :)...och innan du hunnit blinka är viktnedgången dubbelt upp mot nu...det går så oerhört fort ska du veta...

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-12-13 16:00:45

Tralalaaa va vi är värda detta :)))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela