isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Härliga onsdag

Publicerad 2011-12-14 08:26:37 i Livet i övrigt,

Onsdag, ledig dag och jag vaknar halv 6.... Ja ja ingen idé att ligga och dra sig så jag har redan hunnit äta frukost och håller nu på att baka saffransskorpor och sen blir det jättegoda kolasnittar :)
Dagen går i umgås-med-vänner andan och ikväll får jag se ett luciatåg :)
Nu ringer klockan för färdiga skorpor :)

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-12-16 13:51:50

Hörru madam, sluta fresta mig o skriva om kakor!! ;) bakade lussebullar förra helgen o smakade inte ett enda litet hörn! Gjorde skorpor av hälften o tänkte att jag kunde smaka dom, dom är ju åtminstone inte så degiga, men ve o fasa: mitt nya jag tyckte saffran va bläää !! :(( det smakade..blomma?? Så snopet. Men det gör ju inte så mycket. Enklare å avstå!Kramkramkram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela