isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Nattugglan

Publicerad 2012-06-21 04:06:44 i Livet efter GBP,

Inte månag pass kvar nu innan det är dags för semester. Älskar mitt jobb men känner att jag faktiskt behöver lite ledigt nu.

Nu är jag igång igen. Med träningen. På allvar. Det måste det vara för jag vill ju ha en stark och frisk kropp. Det var ju som en del av målet med att jag faktiskt gick igenom med att göra operationen. Jag vill ha en stark, frisk kropp som orkar leva det liv jag vill leva. Det liv jag är värd att leva.

Jag har testat en sak nu. Jag provar en ny infallsvinkel på mina tankar. Lite KBT tror jag. Istället för att känna pressen på att jag måste träna försöker jag nu tänka att jag belönar mig själv med träning. Lite typ som att det där gjorde jag bra, belöning: träning. Och vem vill inte ha belöning? :) Funkar än så länge iaf, och funkar det så varför ändra på det? Nä, just det :) Älskar i vilket fall att vara igång igen och känner mig öppen att prova på lite allt möjligt i träningsväg :)

Midsommar står för dörren och nätterna är underbart ljusa. Ljuvligt!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2012-06-21 08:41:42

Du är fiffig du!! Ha en trevlig midsommar - kramar.

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-06-21 20:28:00

Hej Katja! Helt rätt tänkt... Fortsätt med din goda inställning så når du dina mål... Glöm inte bort vad du genomgått och hur duktig du är...Ha en glad midsommar på dig. Kram Majsan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela