isnusmumrikens

Här skriver jag om det mesta. Jag startade med att skriva om min kamp, och vägen till en Gastric bypassoperation. Nu har jag gjort den och jag skriver en del om det just nu, eftersom det tar upp det mesta av mina tankar för tillfället, men varefter tiden går kommer det även att handla om annat i mitt liv. Välkommen!

Tuff natt

Publicerad 2011-10-14 02:40:12 i Kampen för en GBP-op,

Idag är det tungt. Riktigt tungt. Nej, jag vill inte vräka i mig en massa saker för att stoppa igen känslorna som bara flödar just nu. Tårar som rinner nerför min kind utan direkt anledning...eller alla anledningar i världen.. Jag vet inte. Men jag känner dem.
Yr i huvudet är jag också. Trots att jag äter sopporna som jag ska. En bieffekt kan jag tro.
Det sägs att det tar 21 dagar att skapa en vana/ ändra ett beteende... Just nu kommer jag knappt ihåg hur det är att laga mat... Jag har ju ingen att laga åt så det blir ju inte nån matlagning alls just nu. Fick ett tips från en vän som är GBPoperarad om att laga iordning soppor att ha till veckan efter op... Jag tror nog att jag får flirta med mamma om att göra det, jag fixar det inte. Inte just nu.
Det har börjat dallra extra mycket nu på vissa delar på kroppen nu när fettet börjar försvinna... Intressant upplevelse. Ja, jo klart det dallrat innan också, men då var det "hårdare" på nåt vis.. Jag kan fasen inte förklara. Huden känns inte lika stinnfull som innan. Intressant.
De soppor som nu funkar är NOKA Blåbär och smoothies (Naturdiet, Nutrilett och Allévo) Allt annat står mig upp i halsen just nu. Snart tre veckor avklarade. En vecka kvar. Målsnöret och starblocken syns där framme... Snart så....

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-10-14 08:30:01

Hej du :) Usch, inte roligt att må risigt och vara ledsen. Men fatta vad som händer med vår stackars kroppar just nu? Det är ju en sjukt stor omställning. Vore väl knasigt om man inte blev lite lipig kanske.

jag måste säga att första veckan (nja, 4,5 dar än så länge) gått över förväntan. Jag hade räknat med att det skulle vara mycket jobbigare.



Rekommendationen i Växjö är 4 påsar Modifast per dag. Än så länge funkar det. Då får man i sig 800-1000 kalorier ungefär. Ska kanske prova NOKA. Bara för att få lite variation. Jag är ingen godisgris i vanliga fall så det äcklar mig lite att allt är söta grejer. Och dom varma sopporna funkar inte alls för mig. Buljong är min "kvällsmat" för att få i mig lite salt och matsmak.



Håll ut. Du är SNART där....!!!

KRAM

/Jessica

Postat av: Tizzie

Publicerad 2011-10-15 17:27:11

Tårar läker fina Du!!

Tillåt dej att känna, att det är ok att bli låg..

Du är på väg att ta ett stort steg så det är inget konstigt med reaktioner..

En vecka , en ynka vecka o en början på ditt liv!:)

Du är så duktig!!

Kram

Postat av: Katja

Publicerad 2011-10-15 23:05:24

Tizzie: Jag vet, blev bara jobbigt... Det är ju så nytt att känna så här mycket...

Kommer och hälsar på i veckan om du jobbar ;)

Postat av: Tizzie

Publicerad 2011-10-16 21:59:21

Ja gör det!!:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här ska man kanske komma på nåt fyndigt att skriva så att ni ska få en hum om vem jag är... Hmmmm... En kvinna i sina bästa år, fantastisk på alla sätt och vis :) Jag är nyligen Gastric Bypassopererad och jag skriver här om livet före och efter, om tankar och funderingar, händelser från mitt liv i övrigt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela